Contact us

We nodigen u uit contact op te nemen of een bezoek te brengen aan ons kantoor.

1

Terug- en vooruitblik

Graag bedanken wij u voor de fijne samenwerking in 2019. Wat hebben we afgelopen jaar bedacht en bereikt? Op welke mijlpalen kijken we terug?

Daar kunnen we kort over zijn: de warmtetransitie leeft als nooit tevoren. Het Greenvis-team is gegroeid tot 30 gepassioneerde collega’s met een nog gevarieerder aanbod van kennis. Samen met u hebben we nieuwe duurzame warmtenetten gerealiseerd in Groningen, het Westland en Middenmeer en een bijdrage geleverd aan uitbreidingen van bestaande warmtenetten in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Ede en Sittard.

Het jaar 2019 kenmerkt zich ook door nieuwe en langdurige samenwerkingsvormen. En natuurlijk: de eerste leerervaringen van de Proeftuin Aardgasvrije Wijken, de introductie van het Vesta MAIS-model, de uitwerking van de Transitievisies Warmte en de groeiende regierol van gemeentes. De warmtetransitie houdt iedereen bezig en de noodzaak om te versnellen, die wordt overal gevoeld. Hier hebben we met elkaar een prachtige bijdrage aan geleverd. Met vertrouwen en ambitie kijken wij uit naar 2020.

Samen bouwen we verder aan een duurzame toekomst!

 

Nieuws Nieuws