Contact us

We nodigen u uit contact op te nemen of een bezoek te brengen aan ons kantoor.

1

Eneco draagt warmteprojecten over aan Eteck Energie Bedrijven

De energietransitie brengt grote uitdagingen met zich mee. Om hierop in te spelen zullen partijen hun strategie moeten evalueren en soms ook herorganiseren/herstructureren. Dit proces vormt een belangrijk onderdeel van de transitie. Greenvis helpt bedrijven hier graag aan mee door o.a. project- en procesmanagement aan te bieden, vanuit een gedegen kennis van de warmtewereld.

Zo heeft Greenvis ook Eneco geholpen met de overdracht van lokale warmteprojecten naar Eteck Energie Bedrijven. Eneco draagt 16 warmteprojecten met circa 1.800 klanten over aan Eteck. Eteck is marktleider in lokale duurzame warmtenetten en kan deze expertise nu ook gebruiken voor de betreffende projecten. Eneco kan zich door deze overdracht beter richten op investeringen in andere duurzame energieprojecten.

Greenvis heeft Eneco geholpen met een groot aantal aspecten van deze overdracht met onder andere het overdragen van de klanten, (regel)techniek en inkoop van energie van de verschillende projecten. Ook ondersteunde Greenvis in het juridische traject van de overdracht. Door een projectmatige aanpak zijn deze projecten in samenwerking met Eneco nu succesvol overgedragen en in exploitatie bij Eteck.

Interesse in hoe een Greenvis projectmanager uw bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact op met Bart Fugers.

Nieuws Nieuws